Ovih 9 namirnica su glavni krivci za brzo debljanje

Piše: Redakcija

Hrana je nešto što moramo konzumirati svakodnevno kako bi imali energije za sve obaveze kroz dan. Baš iz tog razloga jako je bitno imati zdrav odnos s hranom. No uprkos tome želite izgubiti koji kilogram kako bi se osjećali u vlastitom tijelu? Gladovanje nikada nije opcija za gubitak kilograma već pravilan način prehrane.

 

Želite li smanjiti brojku na vagi bitno je da jedete namirnice s malo kalorija kako se ne biste udebljali. Vaša se prehrana, u slučaju da želite skinutu koji kilogram, treba bazirati na puno povrća, voća, mesa i ribe.

Onda kada ste u procesu skidanja kilograma svakako treba izbjegavati pojedine namirnice čija je kalorijska vrijednost vrlo visoka. Mi vam u nastavku donosimo koje namirnice se ne bi trebale naći na vašem tanjuru želite li smršati.

1. Tvrdi sir – 400 kalorija na 100 grama
2. Čokoladna krofna – 420 kalorija na 100 grama
3. Kikiriki – 550 kalorija na 100 grama
4. Čokolada – 560 kalorija na 100 grama
5. Čips – 570 kalorija na 100 grama
6.Suho meso/Slanina – cca 600 kalorija na 100 grama
7. Majoneza – kalorija na 100 grama
8. Maslac – kalorija na 100 grama
9. Ulje – 900 kalorija na 100 grama

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti