Koju hranu morate prestati jesti kako biste izgubili salo na stomaku

Piše: Redakcija

Masne naslage odnosno salo može se nalaziti na različitim mjestima po tijelu, no ipak se većina nas muči ponajviše sa salom na trbuhu.

Salo na trbuhu je neprijatelj no. 1 te vjerujemo kako ga se svi želimo riješiti poglavito sada kad je goli trbuh popularan baš kao i hlače niskog struka.

Pravilna prehrana, trening i puno vode put su do ravnog i isklesanog trbuha bez viška sala. Iako je i trening bitan za ravan trbuh najzaslužnija je prehrana stoga želite li furati crop topove koji su ove godine ultimativni trend mi vam otkrivamo koja se hrana nikako ne smije naći na vašem tanjiru.

Tajna ravnog trbuha je u tome da iz svog jelovnika izbacitešećer. Šećer je glavni saveznik sala na trbuhu stoga ga svakako morate izbaciti iz prehrane. Obratite pažnju na unos šećera. Bijeli, prerađeni šećer izbacite u potpunosti, a namirnice s visokim udjelom šećera uključujući mango, ananas, slatke smoothie i drugo konzumirajte u umjerenim količinama.

Izvor: wall.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti