Rođendanske fotografije princeze Charlotte otkrile koliko se djevojčica promijenila

Piše: I.J.

Sedmi rođendan danas slavi princeza Charlotte, kćerka princa Williama i Kate Middleton, vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

Kate je, već tradicionalno, fotografirala slavljenicu u Norfolku i objavila fotografije malene princeze okružene cvijećem. Na jednoj je fotografiji Charlotte veselo pozirala i sa svojom miljenicom – koker španijelkom Orlom. Teško je ne primijetiti da djevojčica sve više sliči svome ocu, budućem kralju princu Williamu.

S godinama princeza izrasta u pravu ljepoticu, a od malih je nogu s osmijehom na licu spremno pozirala na porodičnim portretima.

U posljednje je vrijeme Charlotte s porodicom viđena dva puta. U martu je s roditeljima bila u Wesminsterskoj opatiji na komemoraciji vojvode od Edinburgha, a na Uskrs je bila na misi u crkvi svetog Georgea u Windsoru.

Charlotte Elizabeth Diana je srednje od troje djece Williama Kate. Njen mlađi brat, princ Louis, napunio je četiri godine 23. aprila, a princ George u julu će proslaviti deveti rođendan. Charlotte je četvrta nasljednica krune u redu, nakon prinčeva Charlesa, Williama i njenog brata Georgea.

 

Pročitajte još