Meghan Markle o potresnoj situaciji u Africi: Njihova dadilja bila je u suzama

Piše: Azra

Meghan Markle u prvoj epizodi svog podcasta Archetypes progovorila je o zastrašujućem trenutku kada je izbio požar u sobi u kojoj je boravio Archie tokom njene posjete Africi 2019., svega nekoliko mjeseci nakon rođenja malenog Archieja.

-Kad smo išli na turneju u Južnoafričku Republiku, sletjeli smo s Archiejem. On je imao oko četiri i po mjeseca. Čim smo sletjeli, morali smo ga ostaviti u stambenoj jedinici u kojoj su nas smjestili, prepričavala je svojoj prijateljici i tenisačici Sereni Williams.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

-Namjeravali smo ga spremiti na spavanje, no odmah smo otišli na službeni angažman po gradu Nyangu gdje sam držala govor ženama i djevojkama. To je završilo i ušli smo u automobil kada su nam rekli: ‘Izbio je požar u rezidenciji.’ Pitala sam ih što je bilo i odgovorili su da je požar u bebinoj sobi, prepričava Meghan.

Kada su došli do smještaja, njihova dadilja Lauren bila je u suzama.

-Trebala je ostaviti Archieja da odspava i samo je rekla: ‘Idem prigristi nešto dolje.’ Za to vrijeme koliko je sišla dolje, grijalica u dječjoj sobi se zapalila. Nije bilo detektora dima. Neko je slučajno osjetio dim u hodniku i ušao unutra, vatra je ugašena, ispričala je Meghan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Nakon požara, smješteni su u drugu rezidenciju. Iako je bila iznimno potresena događajem, morala je nastaviti izvršavati kraljevske obveze sa suprugom, princem Harryjem. Serena je na to rekla da ona ne bi mogla normalno nastaviti izvršavati obveze dok je dijete s dadiljom.

Meghan nije bila zadovoljna odlukom da mora nastaviti s obvezama unatoč situaciji koja im se dogodila.

-Ovo nema smisla. Možete li reći ljudima što se dogodilo? Fokus je na kraju bio na tome kako sve to izgleda, a ne kako se osjećamo nakon svega. Dio humanizacije i probijanja ovih etiketa, arhetipova i kutija u koje smo stavljeni je imati neko razumijevanje o trenucima iza kulisa kojih ljudi možda i nisu svjesni te moramo dati jedni drugima oduška. Zato što smo to što jesmo, mi smo morali ostaviti naše dijete”, ispričala je Meghan.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još