Princ William navodno je Harryju poslao poruku u zadnji tren i pozvao ga u dvorac

Piše: Azra

Princ William je princu Harryju poslao dramatičnu poruku u zadnji tren, pozivajući njega i suprugu Meghan Markle u dvorac Windsor kako bi prisustvovali odavanju počasti pokojnoj kraljici i kako bi s njim i Kate primali izraze sućuti, piše Mirror.

Navodno William nije pozvao brata po naredbama princa Charlesa, kao što se ranije mislilo.

-Sve se dogodilo vrlo brzo s obzirom na to da se braća nisu vidjela u Škotskoj, rekao je izvor.

Demantirane su i glasine da se William na ovaj potez odlučio kako bi spriječio brata da dovede televizijsku ekipu da snimi njega i Meghan u samostalnoj šetnji.

William je Harryju poslao poruku jer je mislio da je pokazivanje jedinstva ključno tokom razdoblja nacionalne žalosti iz poštovanja prema njihovoj baki.

William, princeza od Walesa Kate, Harry i Meghan Markle ponovno su se javno okupili prvi put otkako su Sussexovi napustili Ujedinjeno Kraljevstvo i preselili se u SAD.

Odjeveni u crno, oba su para izgledala pomalo nervozno dok su zajedno stizala u automobilu prije nego što su proveli oko 40 minuta razgovarajući s obožavateljima koji su čekali ispred dvorca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli People Magazine (@people)

Harry i Meghan imali su napet odnos s kraljevskom porodicom otkako su odstupili s mjesta starijih članova kraljevske porodice u januaru 2020.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još