Emotivna poruka princa Williama i Kate Middleton za kraljicu nakon sahrane

Piše: Azra

Princ William i Kate Middleton podijelili su posljednje zbogom kraljici koja je jučer sahranjena. Na njihovom službenom Twitter profilu podijelili su objavu uz opis:

“Zbogom kraljici, majci, baki i prabaki.”

Uz dirljivu poruku objavili su crno-bijelu fotografiju kraljičinog lijesa prekrivenog kraljevskom zastavom, cvijećem i simbolima njezine vladavine.

Uz Williama i Kate, pogrebu su prisustvovali i njihova najstarija djeca, princ George i princeza Charlotte, koja je na svojem kaputiću nosila značku u obliku potkove, simbol koji veže njezinu i kraljičinu ljubav prema konjima, a mladoj princezi prvi nakit poklonila je njezina prabaka. Jedan od najemotivnijih trenutaka kraljičinog pogreba bio je kad se mlada princeza rasplakala.

Charlotte je hodala iza kraljičinog lijesa sa svojim bratom, princom Georgeom i roditeljima te je prvi put nosila formalni šešir. Ovo je prvi put da su George i Charlotte viđeni u javnosti nakon vijesti o smrti kraljice, a William i Kate do zadnjeg su se trena premišljali trebaju li njihova djeca nazočiti pogrebu.

Nakon savjetovanja s višim dužnosnicima, odlučili su da njihova najstarija djeca prisustvuju pogrebu kako bi poslali snažnu i simboličnu poruku naciji, dok je najmlađi princ Louis ostao kod kuće.

Pročitajte još