Dok Britanija nagađa o njihovoj sudbini u monarhiji, Meghan Markle i princ Harry imaju drugih problema

Piše: Azra

Princ Harry i Meghan Markle navodno su potrazi za novim domom. Prema pisanju stranih medija, želja im je preseliti se iz Montecita u Kaliforniji, gdje sada žive, u zajednicu Hope Ranch.

Prema pisanju Santa Barbara News-Press, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u potrazi su za novim domom jer im njihov trenutni dom više „ne odgovara u potpunosti“. Želja im je pronaći novo porodično gnijezdo na Hope Ranchu. Hope Ranch je privatna zajednica udaljena oko 10 milja od Montecita, gdje su se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa preselili u martu 2020. sa svojim sinom Archiejem koji sada ima 3 godine. Otkako žive u Kaliforniji, par je dobio i drugo dijete, djevojčicu Lilibet koja ima jednu godinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prince Harry (@princeharryofengland)

Potencijalno novo susjedstvo, koje im je zapelo za oko, ne da se može pohvaliti seoskim klubom namijenjenim samo za članove i golf klubom, već također uključuje i pristup teniskim terenima, terenima za piknik i konjičkim stazama.

Kuće u tom području navodno mogu doseći cijenu od čak 22 miliona dolara. Zasada još nije poznati jesu li bivši vojni pilot (38) i njegova supruga (41) već kupili novi dom ili su tek krenuli u potragu. Meghan i Harry odluku o potencijalnom preseljenju donijeli su dva mjeseca nakon što je u maju objavljena vijest da je njihov dom bio nekoliko puta mjesto potencijalne provale.

Pročitajte još