Najružnije izdanje Meghan Markle: Vojvotkinja od Sussexa počinila neoprostiv modni “grijeh”

Piše: Azra

Foto: Instagram @dukeandduchessofsussexdaily

Meghan Markle poznata je po sofisticiranom, divnom stilu i važi za jednu od najbolje obučenih žena na svijetu, no izgleda da se i najboljima dešava propust.

Paparazzi su tokom vikenda “uhvatili” vojvotkinju od Sussexa dok je uživala u šopingu sa prijateljicom u Montecito u Californiji. Megan je bila ležerno obučena, ali je ovaj put njen modni izbor naišao na kritike i to sasvim opravdano.

Lijepa Amerikanka prošetala je u crnom kombinezonu, prebaiuvši maslinastozeleni džemper preko ramena, a upotpunila ga je crnom kožnom tašnom sa srebrnim nitnama, brdo šeširom i gumenim sandalama sa kaišićima u boji karamele.

I dok su nas modni aksesoari kojima je Meghan upotpunila kombinaciju oduševili, sam izbor kombinezona je vrlo diskutabilan. Riječ je o kreaciji dužine do koljena, čiji je dio oko butina inspirisan krojem šalvara, a sve to u paketu jednostavno izgleda loše.

S obzirom da je vojvotkinja čak i u svakodnevnim situacijama besprijekorno stilizovana, ovakav modni “grijeh” s njene strane je zaista čudan.

Pročitajte još