Marija Mikić se porodila prije četiri mjeseca, a sada je u trećem mjesecu trudnoće: Ja sam čudo medicine

Piše: E.M.

Foto: Instagram @wwwmarijamikiccom

Lijepa i šarmantna pjevačica Marija Mikić pomalo je iznenadila javnost vijestima koje je objavila. Naime, Marija se porodila prije samo četiri mjeseca, a sada je saopćila da je ponovo u drugom stanju.

– Đurđi će sada četiri mjeseca, a ja sam u trećem mjesecu trudnoće, mi smo čudo medicine. Nisam bila spremna, nije mi dolazilo do glave, dok nisam počela da sagledavam situaciju i pričam sa ljudima oko sebe. Neću biti obična mama koja će razmaziti svoju jedinicu, pa dobiti drugo dijete nakon nekoliko godina. Ovo naše nije normalno, ali Bog ti da samo ono što možeš da izdržiš, bilo to lijepo ili ružno – izjavila je Mikić za portal Blic.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

-Nema odmora dok traje obnova.  Još jedan dokaz da se protiv sedme sile ne može! Htjeli smo da sačekamo još malo da podijelimo najljepše vijesti, ali ste nas danas iznenadili, pa evo da i mi iznenadimo vas! Ljubimo vas i volimo! Pantići +1 – napisala je Marija ispod fotografije kojom je potvrdila trudnoću koju su mediji ranije objavili.

Istakla je kako se ne obazire na komentare, jer samo ona i njen vjerenik Jovan znaju šta su prošli kod prve trudnoće, te kako je on oba puta imao dobar predosjećaj.

– Ne obazirem se na komentare, ljudi puno sebi daju za pravo. Joca i ja znamo kroz šta smo prošli da bi Đurđa došla na svijet. Nismo mislili da drugo može tako lako, bez šake lijekova, očigledno da je bog htio drugačije, desilo se, najsretniji smo na svijetu. Gdje god da sjednemo sa porodicom ili prijateljima, pričao im je da sam trudna, mislim da su nas gledali kao ludake. Bio je ubjeđen, znao je, nije se mnogo iznenadio, ni prvi put ga osjećaj nije prevario – rekla je Marija za Blic.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Jovan iz prvog braka ima sina, a Marija kaže kako se posebno raduje još jednoj sestri ili bratu. Pjevačica ističe da ne planira otkazati nastupe i kako će raditi sve dok joj to bude prijalo.

Nedavno je u intervjuu za “Azru” govorila o majčinstvu i tome koliko je nova uloga oplemenila i promijenila. Cijeli intervju možete pročitati na www.azra.ba.

 

Pročitajte još