Princ Albert o “najtužnijoj princezi”: Prošla godina za nju je bila iznimno teška

Piše: Azra

Instagram @hshprincesscharlene

Princ Albert se povodom završetka godine u velikom intervjuu za magazin People osvrnuo na proteklih nekoliko mjeseci i prisjetio se teškog perioda kroz koji je prošla njegova supruga, princeza Charlene. Princ je ispričao da je Charlene sada puno bolje.

-Uistinu sam ponosan na svoju suprugu. Charlene napreduje jako dobro, a kao što možete i vidjeti, ponovo je aktivna na različitim događanjima. Sve se više angažira u javnom životu i brine o stvarima koje ju usrećuju, rekao je Albert.

-Moja se supruga aktivirala u posjetima različitim ustanovama u Monacu, primjerice Crvenom križu, a posjećuje i ljude u njihovim domovima. Stvarno uživa radeći stvari s djecom, tako da za nas ova godina završava vrlo dobro. Uistinu smo oduševljeni kako stvari sada stoje, dodao je.

Kao što znate, prošla godina za nju je bila iznimno teška, baš kao i početak ove godine, a na kraju se sve preokrenulo na nevjerovatan način, zaključio je princ Albert.

Podsjećamo, princeza Charlene, koju mnogi nazivaju najtužnijom princezom na svijetu, se u maju 2021. godine razboljela tokom posjete rodnoj Južnoafričkoj Republici. U Monaco se vratila tek u novembru, a ove je godine bila smještena u privatnu kliniku u Švicarskoj, gdje se oporavljala i u apeilu napokon pridružila porodici.

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još