Pomoću ovog jelovnika Oprah Winfrey je smršala preko 20 kilograma

Piše: S.P.

Slavna voditeljica Oprah Winfrey često je isticala problem s viškom kilograma. Međutim, pomoću jednog jelovnika uspjela je izgubiti čak 20 kilograma.

Kroz godine slavna voditeljica bila je na raznim dijetama, ali nakon gubitka kilograma oni bi se uvijek vraćali. Ipak, svoj dugogodišnji problem s kilogramima uspjela je riješti promijenom ishrane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

Jelovnik koji je pomogao Oprah da izgubi 20 kilograma

Za doručak Oprah je jela sendvič s jajetom, avokadom, šunkom ili paradajz s hljebom od cjelovitog zrna žitarica i čaj.

Ručak se sastojao od supe od pardajza i salate od kelja ili tjestenine sa škampima. Uz supu uvijek je jela neko povrće, a često kelj. Tjesteninu sprema s malo maslinovog ulja, soli, bibra, bijelog luka i tri kašike ribanog sira. Na kraju doda i grilovane škame.

Za večeru uvijek bira ribu s porvrćem. Također, često konzumira vino i razne koktele.

Osim promijene ishrane, slavna Oprah u svoju svakodnevicu uvrstila je i fizičku aktivnost. Ona često s prijateljima planinari što joj dodatno pomaže da održi novu kilažu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti