Gerard Pique ismijao Shakiru i njezinu novu pjesmu: Casio nam je sad sponzor

Piše: Azra

TIkTok / Printscreen

Gerard Pique ismijao je u emisiji svoju bivšu partnericu Shakiru i njezinu novu pjesmu koja je u dva dana skupila 92 miliona pregleda.

Naime, Pique je osnovao ligu u kojoj influenceri i bivši fudbaleri igraju fudbal pod nazivom The Kings League, a tokom emisije u kojoj je govorio o ligi osvrnuo se na Shakirinu pjesmu u kojoj pjevačica kaže da je “zamijenio Rolex za Casio”.

@flufffyduck el presidente 😂😂 #shakira #pique #bizarrap #kingsleague #ibai #barcelona #fyp #foryou ♬ original sound – isvajg

-Imam veliko priopćenje. Casio nam je poklonio satove. Imamo ugovor s Casiom, pokrovitelji su ove lige, kazao je Pique dok su se ostali u studiju glasno smijali.

-Šališ se, dodao je jedan od gostiju.

-Ne, ne, ozbiljan sam. Evo poslali su svakom po jedan sat, rekao je fudbaler.

-Zašto se pridružio Casio?, upitao je jedan od sudionika.

-Zbog Shakirine pjesme, odmah je odgovorio Sergio Agüero, penzionisani argentinski fudbaler koji se javio preko videa, a svi su se još jače nasmijali.

Shakira oborila rekord svojom pjesmom o Piqueu, te ostvarila 63 miliona pregleda u jednom danu.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti