Kada roditelji postanu djeca: Maja Šuput pokazala kostime za maškare

Piše: Azra

INSTAGRAM: @majasuput

Popularna hrvatska pjevačica Maja Šuput redovno privlači pažnju javnosti. Porodica Šuput-Tatarinov često uživa na luksuznim destinacijama, gdje maleni Bloom uvijek bude u centru pažnje.

Maja Šuput na Instagramu je pokazala kako će se Nenad, Bloom i ona maskirati za fašnički koncert.

– Superman team. Ništa zabavnije nego kad roditelji postanu djeca. Danas je jedan od onih dana kada možeš biti sto poželiš a mi smo za Samoborski fasnik i više nego spremni, napisala je Maja u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

U nedavnom intervjuu za naš magazin, Maja je otkrila detalje iz privatnog i poslovnog života. Obzirom da je Bloom taj sve šarmira, otkrila je i kakav je Bloom na putovanjima.

– Nama je svako putovanje hit. Dijete voli i bazen i more, a kad je  klima fenomenalna, šta vam više treba. Zamislite dijete cijeli dan u kupaćim na pijesku. Ljudi mu prilaze i govore da je prekrasna curica i onda kada im kažemo da je dečko, kažu da je baš šarmantan. I tako je zavodio narod oko sebe, ne znam od koga je to naslijedio.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti