Veliki je gurman: Plan ishrane Jelene Rozge zbog kojeg godinama ima 57 kilograma

Piše: Azra

Jelena Rozga je jedna od omiljenijih pjevačica u regionu. Još od početka karijere i grupe Magazin, pa i sada, njene pjesme su uvijek rado slušane, a pjevačica ne krije da sa publikom ima poseban odnos.

INSTAGRAM: @rozgajelenaofficial

Ona, osim taletnom, oduševljava i svojom pojavom, a jednom prilikom je pričala i o svom načinu života, kao i zdravstvenom problemu koji je otkrila i s kojim se uspješno bori.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

– Moji problemi sa štitnom žlijezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitna žlijezda ponekad zna baš da me zeza, ali generalno se dobro osjećam. Ne dam se ja, samo osmijeh na lice i pozitiva – rekla je ona jednom prilikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

– Pazim šta jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje – otkrila je pjevačica jednom.

Doručak: Omlet sa bjelancima, maslinama i mladim sirom

Ručak: Supa, meso, salata

Večera: Riba i povrće

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti