Bivši princ napokon može sve što i njegovi vršnjaci, a ovo mu je prvi potez

Piše: L. K. P.

 

Kako bi obilježio novo poglavlje svog života, nakon što mu je baka, danska kraljica Margretha II oduzela titulu princa, grof Nikolai od Monpezata odlučio je kao prvi korak otvoriti svoj profil na Instagramu, što do sada nije mogao.

S prvim danom 2023. godine, a prema odluci njihove bake, danske kraljice Margrethe II, djeca njenog mlađeg sina princa Joachima ostala su bez titula prinčeva i princeza. Nikolai, najstariji od njih, baš kao i Felix, Henrik i Athena u šoku su dočekali tu vijest, razočarani takvim bakinim potezom.

Iako je tu vijest kraljica najavila još u septembru prošle godine, do kraja su postojale nade da se takvo što neće dogoditi, no na kraju ipak je. Njih četvero dobili su, umjesto titula prinčeva i princeze, titule grofova i grofice, a najstariji od njih, 23-godišnji Nikolai, novo je poglavlje svog života odlučio posebno obilježiti.

Upravo zbog toga otvorio je po prvi puta Instagram profil, koji do sada nije mogao imati, a među prvim objavama fotografije su nastale tijekom obiteljskog skijanja.

Inače, Nikolai i tri godine mlađi Felix, djeca su koje je princ Joachim dobio u prvom braku s Alexandrom, groficom od Frederiksborga, dok su Henrik (13) i Athena (11) iz braka sa sadašnjom suprugom, danskom princezom Marie.

 

 

Pročitajte još