Hollywoodski zavodnici slavenskih korijena: John Malkovich i Rade Šerbedžija nisu jedini

Piše: Redakcija

Volite Leonarda DiCapria, Davida Boreanaza, Joea Manganielloa, Gorana Višnjića, Erica Banu, Ashtona Kutchera… Jeste li znali da njihovim venama teče i slavenska krv?

Leonardo DiCaprio

di-caprio

Njegova baka Helen je zapravo rođena kao Jelena Smirnova u Rusiji. DiCaprio se oduvijek izjašnjavao kao ‘pola Rus’. Jednom prilikom je naveo kako bi volio glumiti Putina ukoliko se ikada bude snimao film o njemu.

David Boreanaz

davidb

Glumac je poznat po ulozi u seriji ‘Kosti’ u kojoj igra agenta FBI-ja s kojim nema šale. Njegovo prezime je slovačko-italijanskog porijekla i prvobitno je bilo napisano Berginc. Njegova majka je pola Slovakinja.

Joe Manganiello

SYDNEY, AUSTRALIA - JULY 24: (EUROPE AND AUSTRALASIA OUT) American actor Joe Manganiello poses during a photo shoot on July 24, 2013 in Sydney, Australia. (Photo by John Appleyard/Newspix/Getty Images)

Jedan od najzgodnijih frajera na svijetu, čije srce pripada jednako seksepilnoj Sofiji Vergari, poznat je po brojnim ulogama, ali sigurno niste znali da je njegova majka Suzana rođena u Hrvatskoj, dok mu je otac Italijan.

Goran Višnjić

visnjic

Višnjić je najuspješniji Hrvat u Hollywoodu. Proslavio se ulogom u popularnoj seriji ‘Hitna služba’, a kasnije se pojavio u još nekoliko uspješnih filmova i serija. Trenutno mu se smiješi uloga generala Ante Gotovine u filmu njegovog punca Antuna Vrdoljaka.

Ashton Kutcher

??????????????????????

Pojavio se u brojnim filmovima, bio je u vezi s Demi Moore, a sada je u braku s Milom Kunis. Njegov otac je Čeh, a majka napola Čehinja.

Eric Bana

HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 29: Eric Bana attends the "Deadfall" - Los Angeles Premiere  at ArcLight Hollywood on November 29, 2012 in Hollywood, California. (Photo by JB Lacroix/WireImage)

Australski glumac hrvatskog porijekla rođen je kao Erik Banadinović, a otac mu je Hrvat. Njegovi najpoznatiji filmovi su ‘Hulk’, ‘Troja’ i ‘Black Hawk Down’.

Izvor: 24sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti