Mel Gibson: Još sam živ, još dišem

Piše: Redakcija

Nakon niza javnih skandala, glumac Mel Gibson uspio je da ponovo zavlada Holivudom. Ipak, priznaje da će ovog puta sve uraditi drugačije.

Oskarovac je govorio o cijeni slave i svojoj dugoj borbi sa alkoholizmom u emisiji “Sunday Night”. Gibson je rekao da su njegove “zapaljive” izjave i snimak njegovog agresivnog obraćanja bivšoj djevojci Oksani Grigorijevoj “stvar prošlosti”. 

– Zamislite da neko snimi najgori trenutak koji ste imali i prikaže ga svijetu. To nije trebalo da bude javno. Ali takve stvari se dešavaju. Ipak, sve je to stvar prošlosti. Još sam živ. Još dišem. Samosažaljenje ili žaljenje za prošlošću nije vrijedno, jer to može da utiče i na sadašnjost i na budućnost – kaže Gibson. Reditelj filma “Hacksaw Ridge” ističe da je slava uzela danak njegovom privatnom životu.

– Nije da se samosažalijevam, niti bilo šta. Neke stvari se tako namjeste i morate da date nešto od sebe. To nešto je anonimnost i više nikad ne možete da je povratite – rekao je on.

Gibson je, inače, prisustvovao premijeri svog filma sa sadašnjom djevojkom Rosalind Ros (24), koja nosi njegovo deveto dijete.

Pročitajte još