Nataša Pavlović godinama nosi titulu mršavice : Otkrila nam je tajnu njene linije

Piše: I. H.

Popularna voditeljica Nataša Pavlović, poznatija kao Praktična žena, sada uživa u vitkoj liniji, ali priznaje da se nekad borila sa kilogramima.

Obzirom da se nekad bavila manekenstvom, već odavno je naučila kako da se bori sa svojom kilažom.

“Odkako sam odrasla, vodim računa o ishrani. Kada bih jela koliko volim i želim, sigurno bih imala previše kilograma. Čim vidim da sam se malo ugojila, trudim se da odmah skinem taj višak, da ne ode predaleko. Naročito sam pazila na ishranu u dvadesetim godinama, kada sam se bavila manekenstvom. Tada mi je kašika stalno bila probušena i više sam bila gladna nego sita.”, ispričala je Nataša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

Kaže da je najviše imala problema sa kilogramima sa svojih 16 godina, kad je iz Hrvatske izbjegla u Srbiju. Tada je imala skoro 70 kilograma, odnosno, ugojila se 20 kilograma, a kasnije je kilažu uz određen režim ishrane dovela u red.

 

“Nakon što smo izbjegli, imala sam emocionalne probleme i jela sam na nervnoj bazi. To je bilo tzv. “emotivno prejedanje” i tada sam imala skoro 70 kilograma. Kada mi se život vratio u normalu, kilaža mi se sama dovela u red, uz određeni režim ishrane.”, ispričala je Nataša.

 

Popularna voditeljica kaže, kada ima cilj ispred sebe, onda je nepokolebljiva.

 

“Kada odlučim da smršam, baš sam karakter! Neću probati čak ni ono što najviše volim, niti mi smeta ako ljudi oko mene jedu šta god požele. Priznajem, bude mi teško da ne prekršim, ponekad čak i sanjam kolače koje mnogo volim”, iskrena je voditeljica.

 

Istakla je da joj najteže pada da se odrekne upravo slatkiša, jer je veliki ljubitelj raznih torti, kolača, čokolade, sladoleda, međutim, u namjeri da smrša, svjesna je da prvo mora njih da izbaci iz ishrane.

 

Nakon što je uspjela u svojoj namjeri da skine desetak kilograma, ona je odlučila da svoju rutinu podijeli i sa drugim ženama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

“Najbolje je postepeno mršaviti, duže traje, ali nema jo-jo efekta. Davno sam otkrila kako da najlakše skinem kilograme, a to je da ne miješam ugljene hidrate i proteine. Kada želim brzo da smršam, ne večeram. Naravno, najbolje je ishranu kombinovati sa nekom rekreacijom.” priča Nataša i dodaje da je prije nego što je dobila djecu i počela snimati “Praktičnu ženu” bila redovna na treninzima, ali sada ima puno obaveza i više nema vremena za to.

 

Uz pomoć ovog načina ishrane ona i sada održava željenu kilažu.

 

Jelovnik

Doručak: Integralna pogačica sa jogurtom

Ručak: Grilovano meso sa barenim povrćem i svježom salatom

Večera: Tunjevina sa paprikom

 

Trik savjet: Budite umjereni u ishrani. Ako jedete u normalnim količinama, sigurno vas ni jedna namirnica neće dovesti do gojaznosti.

 

Pročitajte još