Smršali su 200 kilograma: Estradnjaci koji su se ove godine izborili s debljinom

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Pjevači Darko Lazić i Ana Nikolić definitivno su ove godine zadivili transformacijom tijela. Nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživio 2018. godine, završio u kolicima te se jako udebljao, Lazić se teško kretao i imao je bolove. Nikolić je, pak, nakon poroda imala više od 100 kilograma.

Početkom godine Lazić se podvrgnuo operaciji i smanjio želudac i za osam mjeseci smršao čak 70 kilograma.

– Ovo je prvobitno zbog mog zdravlja i mnogo se bolje osjećam, ljepše mi je u životu. Krivo mi je što ranije nisam ovo uradio, bukvalno je pao teret sa mene. Uz to mogu da obučem nove stvari, ma milina. Nažalost, bio sam veliki gurman, sad je ostalo samo da volim da gledam. Već sam se navikao, pojedem koliko mi je dovoljno, ne jedem ništa masno i teško. Čovjek se navikne na nešto što je zdravo, doduše, teško je bilo, ali navikao sam se i sad sam novi čovjek. Nisam izbacio skroz alkohol i ja sam živa duša kao i svi. Čovjek treba da popije malo, zašto da ne? Što je meni zabranjeno da pijem? Pa nije. Međutim, to su mnogo manje količine nego ranije. Više ne mogu da podnesem toliko alkohola, ne prihvata mi želudac i tako je zaista bolje – rekao je Darko.

Nikolić je prošle godine krenula s intenzivnim treninzima i dijetalnom ishranom te se bukvalno prepolovila, skinuvši oko 50 kilograma. Mediji spekulirajuu da se i Ana, poput Lazića, podvrgla smanjenju želuca, ali ona to nije priznala.

Želudac je smanjila i pjevačica Indira Aradinović Indi, ali je zbog toga prošla pravi pakao.

Nakon hirurške intervencije uslijedile su brojne komplikacije zbog čega je morala na još jednu operaciju pa joj je odstranjena slezena. Kako je rekla, život joj je visio o koncu, ali se uspjela oporaviti.

Ona je nakon operacije vodila računa o ishrani i danas ima 30 kilograma manje.

I Dejan Milićević, poznati estradni fotograf i reditelj spotova, godinama je mučio muku sa viškom kilograma.

Dejan Milićević (Foto: Objektiv.rs)

Probao je razne dijete, ali mu ništa nije polazilo za rukom, pa je i on nakon operacije želuca skinuo čak 30 kilograma, a danas svi hvale njegov izgled.

Dejan Milićević sad

-Već 30 godina muku mučim sa viškom kilograma, odmalena sam bucmast. Bio sam na pragu da zbog debljine dobijem dijabetes tipa dva. Probao sam sve žive dijete i tablete za mršavljenje, ali sve je imalo jo-jo efekat i kilogrami su mi se vraćali. Išao sam i kod najboljih nutricionista na Balkanu, ali pomoći nije bilo. Imao sam 143 kilograma i zbog toga su me boljela kolena i teško sam ustajao. Kuma mog druga uradila je operaciju smanjenja želuca i kada sam vidio njene rezultate, odlučio sam se i ja na taj korak – otkrio je Dejan.

I pop pjevačica Zorana Pavić dugo je vodila bezuspješnu borbu sa kilogramima.

Zorana Pavić Foto: Objektiv.rs

Međutim, ove godine odlučila se na rigoroznu dijetu koja je donijela rezultate.

-Za četiri mjeseca sam skinula 19 kilograma. Dosta mi je žena pisalo na društvenim mrežama, takve sam poruke dobila da sam željela sve da ih zagrlim. Mislim da je prvo bitno vratiti mentalni balans, iz nervoze ne može ništa da se uradi. Ja sam stvarno imala privatne lomove, mnoge dijete koje sam pokušavala nisu davale rezultate – rekla je Zorana, prenosi Objektiv.rs.

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti