Udala se bh. košarkašica Nikolina Babić: Jovan i ja živimo našu bajku

Piše: S.P.

Nikolina Babić, diplomirana pravnica i jedna od košarkašica Reprezentacije BiH, tokom prošlogodišnjeg Eurobasketa privukla je veliku pažnju svojim raskošnim talentom i dobrom igrom.

Ova Sarajka, rođena je 1995. godine u znaku Vodolije. Osnovnu i srednju školu sam završila u Sarajevu (KŠC), a Ekonomski fakultet u Podgorici.

Lijepa Nikolina udala se početkom mjeseca juna za svog izabranika Jovana.

– Osoba koja je definitivno zauzela najposebnije mjesto u mom srcu, koja je zaslužna za osmijeh na mom licu, mir i spokoj u duši jeste jedan plavooki Crnogorac, kazala je ranije za naš magazin.

Nakon vjenčanja na pješčanoj plaži i uz šum mora, Nikolina nam je otkrila utiske s njenog vjenčanja.

– Jovan i ja smo se vjenčali 4.6. na plaži “Safari” u Ulcinju. Na vjenčanju su bili svi naši najdraži i najbliži članovi porodice i prijatelji. Vjenčanje je bilo baš onako kako smo ga i zamišljali, puno veselih lica, euforije i ljubavi koje se od samog početka pretvorilo u veliku žurku.  Posebno nam je drago što su svi ponijeli samo prelijepe uspomene i sada, kada su se slegli utisci možemo reci da je to bio jedan od najljepših dana u našim životima. Mogu slobodno da kažem da Jovan i ja živimo našu bajku čije stranice svakodnevno ispisujemo novim zajedničkim životnim avanturama.

Pročitajte još