Sjećate li se kultnog filma “Zona Zamfirova”: Zaljubili su se na snimanju, vjenčali se u velikoj tajnosti

Piše: Azra

Upoznali 2002. godine na snimanju ovog kultnog filma, započeli svoju ljubavnu priču koja traje i danas.

 

Photo: Photo Screenshot Youtube

 

Glumački bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pamtit će “Zonu Zamfirovu” do kraja života.  Upoznali su se na samom snimanju filma. U tom trenutku su oboje imali partnere. Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović, a Sloboda u vezi sa rediteljem Jugom Radivojevićem. Međutim, i pored toga, glumci nisu uspjeli da sakriju simpatije.

Obostrane simpatije nisu se ugasile ni 2003. godine, dok su zajedno snimali film “Pljačka Trećeg rajha”. Ubrzo je Vojin stavio tačku na svoj brak, a Sloboda je raskinula vezu sa Jugom Radivojevićem. Tako da su zvanično svoju ljubav započeli 2004. godine. Vjenčali su se 2008. godine na ceremoniji koju su održali u najvećoj tajnosti. Kum im je bio Nikola Đuričko, koji je također bio dio filma “Zona Zamfirova”.

 


Film “Zona Zamfirova” izašao je  2002. godine, a doživio je veliku popularnost na našim prostorima. Predrag Milosavljević Peca iz grupe Galija,  otpjevao je i napisao tekst za pjesmu “Zonina pesma”. U tom tekstu Predrag je uspio da dostigne autentičnost izraza starog Niša, a njegova interpretacija je, na krilima muzike brata Neše i do tada nezapamćenog uspjeha filma, doživjela je ogromnu popularnost.

 

 

(E.T.M.)

Pročitajte još