Hrvatski bend želi pomoći bh. pjevaču koji radi u fast foodu: Rado ćemo pomoći mladom perspektivnom kolegi

Piše: Selma Bošković

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Marko Bošnjak pobjednik je druge sezone emisije “Pinkove zvezdice”, a ovaj talentovani dječak nikada nije odustao od muzike.

Mladi pjevač koji je prošle godine završio kao drugi na Dori (iza Mije Dimšić), tvrdi da radi u fast foodu kako bi preživio.

19-godišnji Marko gostovao je u Jutarnjem showu Antene Zagreb te se požalio da teško ujutro ustaje jer do kasno radi kao pomoćni radnik u jednom zagrebačkom fast foodu.

-Probudio sam se jednu subotu i pomislio – zašto sam ja tu? Kupio sam kartu i u utorak sam već došao u Zagreb i rekao ‘ajmo delati’. Impulzivno donosim odluke, tako sam isto donio odluku da odem živjeti u Njemačku. Nije to neka hrabrost, nama mladima je to normalno, treba slušati sebe i slijediti svoj put. Imam i ja crnih dana, ali nastojim biti dobro…, kaže Marko.

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nedugo nakon saznanja da mladi bh. pjevač radi u fast foodu kako bi preživio, hrvatski bend oglasio se na Facebook-u u nadi da pomognu mladom Marku.

-Dragi Marko Bošnjak, kao tvoji stariji i iskusniji kolege želimo ti pomoći da i dalje ostaneš u muzici koju najviše voliš. Stoga, dajemo ti ponudu da postaneš back-vokal ili tehničar grupe Barabe. Ovim angažmanom (jer doista puno nastupamo; uživo, pred stvarnom publikom), zasigurno bi riješio svoju tešku finansijsku situaciju, a i dalje bi bio usko vezan uz muziku.

-Rado ćemo pomoći mladom perspektivnom kolegi jer je doista tužno da takvi talenti moraju mesti podove da bi se prehranili. Budimo solidarni i kolegijalni!, naveli su.

Pročitajte još