Bh. glumica bila je velika ljubav Zdravka Čolića: Uvijek će imati dio u mom srcu

Piše: Selma Bošković

INSTAGRAM: @zdravkocolicofficial

Bh. glumica Jasna Ornela Bery je tokom 1970-ih bila u ljubavnoj vezi sa Zdravkom Čolićem, koji je tada bio na početku blistave muzičke karijere. U više navrata govorila je o njihovom odnosu.

-Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je samo rezervisan za njega, pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život, rekla je jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JasnaOrnelaBery (@jasnaornelabery)

-Uvijek će dio mog srca biti rezervisan za njega. Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspješno održava i danas. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu “Noć mi te duguje”, koju je sam napisao. Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji, istakla je Jasna.

Pročitajte još