Goran Milić smršao 20 kilograma, pa se razočarao

Piše: Redakcija

Foto: 24sata.hr/Facebook

Poznati televizijski voditelj Goran Milić tri mjeseca patio se držeći dijetu. Odrekao se, kaže, svega ukusnog i slasnog, sve u nadi da će mu ljekari reći da po kilaži više ne spada u rizičnu grupu, te da će moći otputovati u Ameriku i na licu mjesta snimiti novu televizijsku poslasticu, serijal “What’s up America”.

Želja mu je, govori, bila prenijeti turobnu situaciju koju je donijela pandemija pogodivši SAD više od ijedne druge zemlje, ali i prikazati američki borbeni duh koji se ne predaje lako. No, ni Milić nije od onih koji lako odustaju: kada je shvatio da neće moći lično putovati u SAD, stao je na čelo ekipe koja na ovom projektu radi na dva kontinenta, u različitim vremenskim zonama.

Prekaljeni reporter u Ameriku je trebao otputovati još 1. juna, kako bi sve pripremio za oktobar pred predsjedničke izbore u SAD.

– Odgodili smo putovanje za septembar, jer se nije moglo putovati, a onda su mi ljekari rekli da spadam u rizičnu skupinu. Napravio sam nadljudski napor preko ljeta, smršavio 20 kilograma, spustio šećer na prosjek od 7,5, ali to nije bilo dovoljno da mi doktorica Gordana odobri put. U njenoj ordinaciji sve vrijednosti su skočile, tlak, šećer, a još mi je napomenula da me niko ne bi želio osigurati za takav put -ispričao je Milić za “Jutarnji list”.

Ipak, nije odustao. Na prijedlog producentica s oduševljenjem se složio da cijeli projekt vode iz Zagreba, a da u Americi snimateljska i novinarska ekipa sve pokrije po njihovim uputama.

-Jako mi je drago da je HTV, koji kao veliki sustav ponekad ne može brzo reagirati, ovaj put bio besprijekorno kooperativan – ističe novinar koji je sada na čelu projekta dviju ekipa koje rade simultano na dva kontinenta.

Emisiju “What’s up America” planira snimati do kraja oktobra, a onda slijede montaža, prijevod, sinkronizacija, muzika, kolor korekcije, do kraja decembra.

– Predat ćemo finalnu verziju do 1. februara. Emitiranje, naravno, ovisi o HTV-u, ali vjerujem da je planirano u februaru, najkasnije do 1. marta – najavljuje Goran Milić.

Izvor: Jutarnji list

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti