Tri čaja za ljepšu kožu

Piše: Redakcija

Čajevi mogu pomoći da postignete ljepši i blistaviji ten. Također, sprečavaju starenje, nastajanje bora te vraćaju svježinu koži. Uz to, čajevi osim što su prirodni eliksiri, oni su mnogo jeftiniji od hemijskih pripravaka za kožu. 

Zeleni čaj

Zeleni čaj obiluje antioksidansima koji sprječavaju starenje i nastanak bora. Konzumiranjem ovog čaja stvarate prirodnu zaštitu kože od štetnih sunčevih UV zraka i tako sprječava nastanak mrlja na koži.  Djeluje i antikancerogeno na rak kože.

Jasmin

Korištenje čaja od jasmina može spriječiti pojavu akni i ojačati imunitet. Ovaj čaj kao oblog ublažava ekceme, ali i smanjuje izlučivanje sebuma koji može zatvoriti pore. 

Kopriva

Čaj od kopriva čisti krv i uklanja toksine. On uklanjaja štetne tvari, a konzumiranjem se primjećuju pozitivne promjene na koži. Osim toga, kopriva obiluje željezom, što jača imunitet. 

Osim za ispijanje, ovi čajevi se mogu koristiti kao oblozi i za umivanje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti