Skandinavska dijeta: Drugačiji način za postizanje idealne težine

Piše: Redakcija

Foto: Unsplash

Svake godine nova dijeta postane hit, a nakon nekog vremena zamijeni je neka nova. Ono što većina dijeta nudi jest instantno rješenje koje zahtijeva volju da biste došli do rezultata. A ponekad, najteže je imati volju. 

Suzy Wengel, glavna direktorica danske biotehnološke kompanije “RiboTask”, osmislila je drugačiji način za postizanje idealne težine. Suzy je nutricionistkinja, životna savjetnica i poduzetnica udata za poznatoga naučnika, profesora Jespera Wengela (zaslužnog za razvoj umjetnog DNK). Ima 40 godina i majka je dvojice dječaka. Ona je 2011. godine izgubila 40 kilograma vlastitom metodom i zadržala težinu.

Sada je otkrila i kako.

person holding DIET quote board

Foto: Unsplash

Prehrani je pristupila koristeći zdrav razum te se usredotočila na promišljanje prehrambenih navika i umjerenost.  Prestanite brojati kalorije i neprestano vagati hranu. Prestanite izbjegavati masnoće i jesti dosadne obroke. Ionako je malo dijeta koje rezultiraju trajnim gubitkom kilograma. Skandinavska Sense dijeta nudi alternativu  provjeren i testiran način ishrane utemeljen na zdravome razumu. Način ishrane kojim se stari kilogrami neće vratiti.

Proglašena “najjednostavnijom dijetom na svijetu”, skandinavska Sense dijeta osmišljena na znanstvenome zdravom razumu pomoći će vam da smršate mjereći hranu šakama. Četiri šake po obroku podijeljene na bjelančevine, ugljikohidrate i povrće – i kašika masnoće. Bez brojanja kalorija. Bez tjelovježbe (ako ne želite). Bez zabranjenih namirnica,

Suzy Wengel će uskoro predstaviti i knjigu u kojoj je devetodnevni plan dijete, s odličnim receptima za žene i muškarce, koji će vam pomoći da složite prehranu koja odgovara vašem životnom stilu i zauvijek vas riješiti teškoća zbog prekomjerne težine.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti