Šta je ključno za uspješan trening?

Piše: Redakcija

Sav trud u teretani je uzaludan ako se ne pridržavamo određenih pravila. Donosimo vam 4 ključne stvari za uspješan trening:

Plan
Isplanirajte svoje vježbe jer je važno znati što ćete raditi i koliko, ali izdvojite i vrijeme za odmor. Kada imate plan, lakše ćete se fokusirati na vježbanje.

Prehrana
Kako biste dobili definirane mišiće, veoma je važna hrana. Najmanje sat prije vježbanja je potrebno nešto pojesti jer će to organizmu dati potrebnu energiju. Banane i jabuke su odlične, a možete popiti i proteinski shake.

Muzika
Muzika je od iznimne važnosti jer će vas motivirati da odradite dobar trening. Monotona i dosadna glazba iz teretane nema takav efekt pa sami sastavite listu pjesama koja vam odgovara.

Hidratacija
Hidratacija je ključna jer nema ništa opasnije od vježbe na prazan stomak ili s manjkom vode u organizmu. Popijte barem litru vode sat prije treninga. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti