Zdravlje

Zdrav život, zdrava ti

750680

Prirodno je brinuti se za svoje tijelo i održavati njegovo zdravlje što više možemo da bi duže uživali u životu. Slijdite naše smjernice i bezbrižno dočekajte jesen

 

SPAVAJTE NA SVILI

 

Pamučna posteljina upija vlagu, čak nekoliko puta više od vlastite težine, a to oduzima vlagu našoj koži i kosi. Poznato je da noću koža brže i lakše apsorbira hranjive i hidratantne sastojke krema, ali isto tako manje je poznata činjenica da pola toga završi upijeno u pamučnu jastučnicu, što se neće dogoditi ako spavate na svilenoj posteljini.

 

AKTIVIRAJTE SE

 

Kada žene dođu u pedesete godine suočavaju se s menopauzom i potpuno novim sprektrom zdravstvenih pitanja, jer organizam počinje stvrati manje hormona estrogena. Nije tajna da se tada ubrzava proces starenja, ali žene koje su fizički aktivne manje su pogođene tim procesom nego one koje su izabrale sjedeći stil života. Postoji mnogo aktivnosti koje možete raditi, a naša preporuka je da radite jogu ili pilates

SAKRIJTE UMOR NA OČIMA

 

Lancome je prije nekoliko godina lansirao prozračan i iznimno lagan serum koji sakriva nepravilnosti ispod očiju.Rezultati dermatoloških ispitivanja pokazuju da su se, nakon šest sedmica nanošenja, podočnjaci smanjili za 17 posto, što je vidno utjecalo na izgled lica

PRIRODNA KOZMETIKA

Brend „Gloria“ nudi proizvode kozmetike dvije kolekcije: zlatne, predvođene lijekom za bore, zlatnim smiljem, kao i srebrene, kolekcije inspirisane lavandom i ostalim ljekovitim biljem. „Gloria“ je prirodan dodatak vašoj ljepoti koji blagovremeno djeluje na kožu, čini je mekšom, glatkom i izrazito njegovanom. U ovoj kolekciji pronaći ćete sve što vam je potrebno.

 

NEZABORAVNO PUTOVANJE

 

Djeca su odrasla, još imate energije, radite pa imate i priljev novca, zašto sebi ne biste napokon priuštili ono putovanje o kojem oduvijek sanjate. Odvažite se, nazovite agenciju i rezervirajte sebi i svojoj prijateljici ili partneru putovanje iz snova. Nećete se pokajati.

 

ULJE ZA KOSU

Kad pređemo 40. godinu, kosa postaje tanja, naročito na vrhu glave i na rubnoj liniji, i to zbog smanjenja folikula dlake. Kako joj pomoći? Uljima koja kosi pružaju obnovu, revitalizaciju i intenzivno hranjivu njegu. Kosu štite od vanjskih utjecaja, vraćaju joj izgubljenu životnu energiju te joj omogućuju zdravi sjaj.

 

VEGANSKI DEZODORANS

 

Alverde Naturkosmetik Deo Roll-on je veganska kozmetika, koja ne sadrži sastojke životinjskog, već isključivo biljnog porijekla. Kozmetika sadrži sirovine iz organske proizvodnje, bez sintetičkih mirisa, boja i konzervansa. Prirodni sastojci ne štete koži, nema nuspojava, fleka na odjeći, a zaštita od znoja i neprijatnih mirisa traje dugo.