Zašto biste trebali trenirati jogu?

Piše: Redakcija

Foto: Unsplash

Kako biste prema vlastitom tijelu počeli postupati s većom pažnjom i poštivanjem, najbolje je da počnete trenirati jogu. Ipak, ponekad se teško natjerati, ali vrijeme je da se posvetite sebi. 

three woman doing hand stands

Foto: Unsplash

Za početak, trenirajte kod kuće. Naučite osnovne asane: ne bojte se riječi “pas licem prema dolje”, “dizalica” (koja se također naziva “bakasana”), pa čak i “poza leša” (ili shavasana). Uključite YouTube video s treningom hatha joge i pažljivo promatrajte instruktora.  Časovi joge naučiti će vas kontrolirati tijelo i um, istinski vas opustiti i riješiti napetosti i negativnosti. Ako vam ovo nije dovoljno, postavite sebi određene ciljeve: obećajte sebi da ćete naučiti kako raditi stojeći ili meditirati sat dnevno. Pobjede motiviraju i nadahnjuju! 

woman doing yoga

Foto: Unsplash

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti