Csrp Women’s Gym: Fitness centar namijenjen isključivo ženama

Piše: Redakcija

Uz ugodan ambijent, modernu kardio liniju, mnoštvo sprava i rekvizita, Women’s gym svojim klijenticama nudi funkcionalne poluindividualne treninge uz nadzor trenerice, prilagođene svakoj od njih

 

Kao produkt višegodišnjeg rada i ulaganja Centra za sport i rekreaciju porodice „GYM“ u oktobru prošle godine nastao je CSRP Women’s gym. Smješteni jedan do drugog, a ipak fizički odvojeni, ova dva fitness centra predstavljaju pravi porodični centar, gdje svaki član može naći aktivnost koja mu odgovara. Centra iz kojeg je sve nastalo, CSRP Gym sa više od  700 kvadrata sa brojnim spravama i rekvizitima, nudi mješoviti fitness te salu za borilačke sportove gdje se odvijaju karate treninzi te mala škola sporta za najmlađe.

Women’s Gym namijenjen samo ženama, garantirajući njihovu intimu već godinu uspješno pripadnicama ljepšeg spola pruža usluge poluindividualnog i grupnog treninga. Uz ugodan ambijent, modernu kardio liniju, mnoštvo sprava i rekvizita, Women’s gym svojim klijenticama nudi funkcionalne treninge uz nadzor trenerice, prilagođene svakoj od njih, shodno mjerenju i početnom testiranju koje svaka članica prođe pri učlanjenju. U sklopu mjesečne članarine dame imaju i mogućnost praćenja rezultata kroz trenažni period. Osim mnogih fitness programa centar ima i edukacijsku ulogu – ovdje  je održano prvo oficijalno licenciranje za Zumba fitness instruktore.

PROGRAMI

Women’s gym nudi i grupne fitness programe sa različitim ciljem i načinom rada, pa tako u centru možete pronaći “Bootcamp” za one koji vole intenzivan trening i “vojnički” pristup istom, “Aeromix” kao kombinaciju aerobika, step aerobika i vježbi za cijelo tiijelo, “Pilates” koji pomaže pri jačanju malih i velikih mišićnih regija cijelog tijela, te preventivno i korektivno djeluje na posturu i sam kičmeni stub. Osim toga, na programu možete pronaći revolucionarni fitness program “Strong”, koji kombinira elemente borilačkih sportova sa vježbama za izdržljivost, snagu, koordinaciju… Za one koji vole istovremeno vježbati i zabaviti se. “Zumba fitness”, spoj je dinamične vježbe i elemenata latinoameričkih plesova, dok je L.A.B – program namijenjen oblikovanju i zatezanju kritičnih zona kod žena – stražnjice, nogu i stomaka.

Centar vodi Sabina Zuković, magistrica sporta i tjelesnog odgoja, licencirani Zumba fitness i Strong by Zumba instruktor. Sabina, koja je voditeljica fitness i grupnih programa, kroz dugogodišnje iskustvo u radu u raznim fitness centrima prepoznala je potrebu za formiranjem fitness centra koji će biti namijenjen samo ženama. Njen cilj je, osim očigledne namjene fitnessa u očuvanju i unaprijeđenju zdravlja žene, obezbijediti mjesto na kome će se svaka od njih u potpunosti posvetiti ostvarivanju svojih ciljeva.

GDJE NAS MOŽETE PRONAĆI?

Csrp Women’s Gym se nalazi na Dolac Malti u Sarajevu, na visokom prizemlju u zgradi velepekare “Klas”. Fitness namijenjen samo ženskoj populaciji se prostire na skoro 500 kvadrata, što podrazumijeva salu za vježbanje sa spravama i rekvizitima, prostor za grupne treninge, prostranu svlačionicu sa tuševima i ormarićima, te parking garažu kroz koju direktno dolazite ispred fitnessa.

 

KONTAKT INFORMACIJE

Adresa: Paromlinska 56, 71000 Sarajevo

Telefon: 063 741 196

 

 

Pročitajte još