Kelly Osbourne priznala da je operirala želudac: Mrzila sam sebe debelu i pijanu

Piše: Redakcija

Nakon što je skinula 38 kilograma Kelly Osbourne, pjevačica i reality zvijezda, kćerka rock legende Ozzyja i njegove supruge Sharon, priznala je da je operirala želudac, prenosi “Daily Mail”.

-Kelly Osbourne priznala je da se prije dvije godine podvrgla tajnoj operaciji želučanog rukava kako bi postigla gubitak težine. “To je najbolja stvar koju sam ikad učinila”, rekla je 35-godišnja zvijezda i prkosno izjavila da je nije briga šta će ko reći.

-Učinila sam to i ponosna sam – rekla je Kelly koja bi sada željela “popraviti” i grudi, ali se plaši procesa oporavka.

Ona je nedavno objavila glamurozan selfie na kojem se vidi njena stilizirana frizura i dio outfita,a li sasvim dovoljno da izazove brojne komentare na račun njenog uspjeha u mršavljenju.

 

View this post on Instagram

Today I’m feeling #Gucci 💜❤️

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Početkom godine, inače, Osbourne je najavila da će joj u 2020. briga za sebe postati prioritet. Iako je većinu vremena zbog pandemije provela odvojena od obitelji, uspjela je liniju dovesti do savršenstva.

U memoarima 2017. godine Kelly je pisala o svojim borbama s debljinom, ali i problemima ovisnosti o drogama.Prije nego što se odlučila na operaciju, rekla je da mora popraviti svoj um i otrijezniti se prije nego što donese neke velike odluke.

Između ostaloga je objasnila: “Morala sam popraviti glavu prije nego što sam mogala popraviti svoje tijelo. Prestala sam piti, što je najbolje što sam ikad napravila. Zaista sam željela popraviti stvari koje su u meni bile slomljene. Nisam savršena. I dalje griješim puno, padam, ali ponovno se vraćam.”

Kada je 2017. godine donojela odluku o promjeni životnog stila nazvala je brata Jacka Osbournea da kaže da želi pobijediti svoje probleme.

-Mrzila sam sebe na sve načine. Sjećam se da sam uzela telefon 8. augusta 2017. i nazvala brata i rekala: „Gotova sam, treba mi pomoć, možete li doći po mene? Ne želim više biti debeli pijani gubitnik. Želim biti mršavi pobjednik.” Bila sam spremna raditi na sebi i uspjela sam – ispričala je Kelly.

-Bila sam funkcionalna alkoholičarka – priznaje Kelly, dodajući da se osjećala morbidno nesretnom, izgubljenom, bez ikakvog usmjerenja i jednostavno slomljenom na svaki način.

Zvijezda realityja tvrdi da na licu nije radila nikakve plastične operacije, jer se boji. U intervjuu za “Daily Mail” govorila je o injekcijama koje je primila kako bi učinila da joj čeljust izgleda mršavije, te pojasnila kako je patila od disfunkcije čeljusnog zgloba. S druge strane, njenas 68-godišnja majka Sharon Osbourne poznata je po vrlo čestim estetskim operacijama kojima pokušava zaustaviti starenje i zategnuti lice. Uz to i Sharon je podvrgnuta je operaciji, odnosno ugradnji bajpasa želuca 1999. godine, nakon što je godinama imala probleme s težinom.

View this post on Instagram

Tuesday on @TheConnersABC!

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti