Nekada najpoznatija bucka Hollywooda sada dijeli savjete kako smršati

Piše: Redakcija

Rebel Wilson, holivudska glumica i komičarka, 2020. proglasila je za “godinu zdravlja” u kojoj je odlučila da skine višak kilograma i dovede svoju figuru do savršenstva. Uprkos tome što je ovo bio viteški podvig, simpatična plavuša je uspjela!

Nedavno je obavijestila javnost da je njen cilj bio da vaga do kraja godine pokaže brojku od 75 kilograma, a do te cifre dijele je još samo tri kilograma!

Rebel je ukupno smršala više od 45 kilograma u odnosu na dane kada je bila najdeblja, a u samo poslednjih nekoliko mjeseci čak 18!

Nekada najpoznatija bucka Hollywooda revnosno se pridržavala stroge ishrane i programa vežbanja, a kaže da ponekad sebi ipak da oduška.

 

Tako je prije nekoliko dana objavila na Instagramu video na kom u pripijenoj roza haljini pokazuje svoju novu figuru dok jede kolač.

-Zapamtite, ipak se morate počastiti, ali ja sad to sa hranom radim samo jednom do dva puta sedmično, a alternativa su mi pjenušave kupke – napisala je.

Slavna 40-godišnjakinja pridržavala se plana ishrane i detoksikacije koji joj je napravio prestižni wellness centar u Austriji. Program podrazumijeva režim povremenog posta, ali i propisani detoks, kao i uzimanje određenih suplemenata i vitamina.

Takođe, postoji još niz propisanih pravila:

  • zabranjeno je konzumiranje grickalica, alkohola, šećera, kafe i napitaka koje sadrže kofein
  • doručak je obavezan, a večera se preskače
  • zabranjeno je jesti posle 16h
  • smanjen je unos mlijeka i glutena
  • hrana mora da se temeljno žvaće – svaki zalogaj bar 40 puta
  • dok se jede preporuka je ne koristiti telefon, ne gledati televiziju, ne čitati niti razgovarati

Izvor: Žena.rs

Pročitajte još