Bila je ovisnica o šećeru: Šta jede Halle Berry pa je i u 54. tako mladolika

Piše: Redakcija

Premda je ušla u 54. godinu života, glumica i oskarovka Halle Berry u ponajboljoj je fizičkoj spremi od svih celebova u Hollywoodu, pa i onih puno mlađih od nje, piše portal Gossip cop. Njena posvećenost fitnessu ne podrazumijeva samo vježbanje u teretani, već i striktnu dijetu i način prehrane koji joj podmlađuju tijelo i čine je zdravom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Neke namirnice već niz godina strogo izbjegava, a prije ih nije mogla prestati jesti. Postala je svjesna koliko se loše hranila kad je imala 22 godine i saznala da ima dijabetes. To ju je natjeralo da dobro razmisli kakve namirnice unosi u tijelo.

Nakon dijagnoze Halle je odlučila slijediti tzv. keto dijetu, koja podrazumijeva minimalan unos ugljikohidrata kao što su kruh i tjestenina.

Pomoću nje je uspjela zadržati dijabetes pod kontrolom. Isto tako je prestala jesti namirnice koje u sebi sadrže bijeli šećer, a na koje je prije bila slaba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

U eseju koji je svojedobno napisala za magazin “Women’s Health”, Halle je priznala da je prije bila “potpuna ovisnica o šećeru”. Jela je zašećerene žitne pahuljice za doručak, a poslije bi kroz dan uživala u čokoladicama i bombonima.

-Nakon dijagnoze, nešto se u trenu preokrenulo u meni. Moje zdravlje i život su bili u pitanju pa sam naglo prekinula moju ovisnost o slatkom. Zauvijek sam se pozdravila sa slatkišima, desertima i bombonima, pa čak i super-slatkim voćem – napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti