Jelenini fanovi okupirali profil Kim Kardashian zbog ukradene ideje odjevne kombinacije

Piše: Redakcija

 

Fanovi Jelene Karleuše spamuju profil najpoznatije svjetske rijaliti zvijezde Kim Kardashian, jer je, navode, potpuno ukrala ideju jedne odjevne kombinacije upravo od JK.

Informaciju da ju je Kim navodno iskopirala, prvo je pokrenula sama Karleuša koja je sinoć na svom Instagram profilu objavila njihove fotografije, na kojima nose isti kombinezon, samo u različitim bojama.

-Ok, ovo jednostavno nije fer. Ovo je moj lični dizajn … Znaš da te volim, ali … Daj mi barem neku zaslugu ili je**no pitaj da radim s tobom ! P.S. (da, puno puta lično dizajniram odjeću za svoje nastupe)”, napisala je Karleuša i označila Kim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)


Nakon Jelenine objave, oglasili su se obožavatelji, koji su bukvalno spamovali komentarima starletin profil na Instagramu.

“Trebalo bi da prestaneš kopirati stil Jelene Karleuše”, “Zvala te Jelena Karleuša i rekla da joj vratiš njen stajling”, “Jelena, trebalo bi da patentiraš ovaj dizajn”, “A da joj platiš za ideju?”, “Kim, napiši čija je zasluga za ovaj izgled”, “Jelenina kopija”, “Tolike pare i ništa”, “Pa to stvarno nije fer, draga Kim, gdje su ideje?”, bili su samo neki od komentara ispod fotografije Kim Kardashian, na kojoj je prikupila nekoliko miliona lajkova.

Karleuša je i ranije navodila da ju je Kim iskopirala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti