Nakon moždanog i srčanog udara, Demi Lovato naglo smršavila

Piše: Redakcija

Demi Lovato (28) već godinama ne skriva da se bori s raznim psihičkim problemima. Nakon što je u julu 2018. godine skoro preminula od predoziranja, povukla se iz javnog života te 2020. godine na dodjeli Grammyja doživjela veliki povratak.

Česta je tema u medijima, ali i njenim intervjuima je njena borba s kilogramima pa i poremećaj prehrane. Upravo je njeno mršavljenje glavni fokus posljednjih dana, pogotovo nakon što je otkrila da je smršavila bez treniranja i izgladnjivanja.

Američka pjevačica, nedavno je u najavi svog dokumentarca “Dancing With the Devil” prvi puta progovorila o detaljima kobnog predoziranja, otkrivši, između ostalog, kako još i danas pati od teških posljedica droge. Posljednjih nekoliko sedmica je i izgubila nekoliko kilograma, ali kako ističe – sasvim slučajno. Sve je to objavila na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj u ogledalu pokazuje kako joj je odjeća velika.

Na iznenađenje mnogih, Demi se nije okušala u još jednoj rigoroznoj dijeti.

-Ne brojim više kalorije, a ni ne treniram previše. Ne ograničavam si, ni ne pročišćavam tijelo. A ono najvažnije, ne živim svoj život u skladu s kulturom zdravog načina života. Nevjerovatno, ali sam smršavila. Nikada ovo nisam doživjela. Osjećam se dobro i puno, ne od hrane, već mira, ljubavi i sreće- napisala je u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)


(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti