Šta kuhaju i kako izgleda večera Amre Džeko i njenih prijeteljica

Piše: Redakcija

Najpoznatija bh. manekenka Amra Džeko, supruga našeg najboljeg nogometaša Edina Džeke, nakon što je rodila četvrto dijete uživa u svakom danu majčinstva, ali i društvu prijeteljica u Italiji. Druženje posebno uveličava i najmlađa članica slavne porodice Džeko, Dalija koja se rodila prije mjesec i po.

Inače, Amra je u svojim Instagram storyjima podijelila i detalje kulinarskih priprema, koji su prethodili večeri veselog ženskog društva. Osim što njihove kulinarske vještine prolaze uz dobru muziku Jennifer Lopez, ako je suditi prema objavljenim isječcima s jučerašnjeg druženja, mlade žene počastile su se, a čime drugo u Italiji, nego pizzama. No, s obzirom na to da ove dame vode računa o svom savršenom izgledu i besprijekornoj liniji, tako se njihovi recepti za ovo popularno jelo ne odnose na one klasične, visokokalorične, nego na zdravije verzije, veganskih i bezglutenskih pizza. Kako one izgledaju pogledajte u galeriji.

 

A, kako je kazala u prvom intervjuu koji je Amra Džeko dala ekskluzivno za magazin „Azra“ nakon što je rodila Daliu,  ona se tokom četvrte trudnoće udebljala 15 kilograma.

-Zbog moje visine kilogrami ne dolaze do izražaja, ali to me trenutno i ne brine. Nakon carskog reza šest do osam sedmica nije mi dozvoljeno trenirati, a i zbog dojenja nije mi prioritet da sada treniram. Nisam zaista opterećena, presretna sam što je sve prošlo u najboljem redu, što smo Dalia i ja dobro. Nikada nisam imala problema da se vratim u formu pa nadam se da neću imati ni ovog puta. Moram dodati da sam sve vrijeme u trudnoći trenirala i da sam stala tri sedmice pred porođaj, jer mi je doktor zabranio, pošto se radilo o četvrtom carskom rezu i riziku od ropture unutrašnjeg reza – rekla nam je tada Amra i očigledno je da se već vraća u formu.

Večera i žensko druženje u svakom slučaju na podijeljenjim IG snimcima izgledaju lijepo, a još slađi su poljupci koje Amra dijeli svojoj nedavno rođenoj Daliji.

Autor: M. K.

Pročitajte još