Porodila se Ajša Kapetanović

Piše: Dž. S.

Ajša Kapetanović, mlada Sarajka, koja je kao djevojčica sa samo 13 godina učestvovala u srbijanskom showu “Zvezde Granda” i kao jedna od favoritkinja osvojila bosanskohercegovačku javnost, već sedam godina održava karijeru na zavidnom nivou. Lani je snimila singl „Sve mi opraštaš“, a tekst i muziku napisala je i komponirala sama. Ajša sada ima 20 godina i njena trenutna adresa je u Njemačkoj. Osim zanosnim glasom, osvojila je publiku i skromnošću i lijepim ponašanjem. Prije godinu ljubavnu vezu s Adijem Đogićem krunisala je brakom. On je Ajšina prva ljubav, a upoznali su se u srednjoj školi, još kao djeca. Nakon jednogodišnje veze, Ajša se sa 16 godina odselila u Njemačku s roditeljima, ali daljina nije utjecala na ljubav. Adi i ona ostali su zajedno i prebrodili sve prepreke. O trudnoći i karijeri govorila je nedavno za naš magazin.

Naime, Ajša se porodila i donijela na svijet dječaka. Sretne vijesti podijelio je suprug Adi na Instagramu, a bebu su nazvali Khan.

-Dobrodošao sine Khan- stoji u objavi.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti