Hrvatska glumica u 61. godini smršala 14 kilograma

Piše: Redakcija

 

Vitomira Lončar  (61), poznatija kao Štefica Cvek sa Velimirom Batom Živojinovićem u filmu “U raljama života”, odavno je muku mučila sa kilogramima. Nakon 14 godina borbe uspjelo joj je da smrša 14 kilograma.

Bucka, kako su je ranije zvali, danas je zdrava i izgleda sjajno, a sa fotografijama se pohvalila i na Facebooku gdje je prikazala koliko su suprug i ona smršali.

-Muž se sa tim nije zamarao pa kao: “Kako bi želela izgledati, u sedmoj smo deceniji. I ti sada trebalo da izgledaš kao Claudia Schiffer?”. Ali krenuli smo u sve to zbog zdravlja i tako sam ja “uspjela” s neuspješnim pokušajima gladovanja, našla sam trenera u Kini i sa njom počela da vježbam i planiram ishranu. Gledamo u tanjir i vježbamo, nema neke velike tajne. Gledaj tanjir ima li svega bitnog za organizam i vježbanje, ne mršavite samo dijetom. Ja to sada znam, bez vježbanja nema ništa, a isto tako znam da nikad nije kasno, uvijek se može početi – ispričala je glumica i naučnica, prenosi žena.blic.rs.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti