Dijeta Marije Šerifović: Tri kilograma manje za sedam dana

Piše: Preuzeti tekst

Poznata pjevačica Marija Šerifović je u svom posljednjem YouTube videu koji je objavila, otkrila da je za sedam dana smršala skoro tri kilograma zahvaljujući planu ishrane koji je za nju napravila nutricionistkinja. Marijina dijeta zasniva se uglavnom na salatama, mladom siru, tunjevini i bijelom mesu.

-Ovo je plan ishrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba za sebe da pronađe odgovarajući plan. To nikako ne bi ste trebali da kopirate jer je plan napravljen prema mojim mjerama i krvnoj slici, prvenstveno. Copy-paste može biti koban. Sedam dana ću se zdravo hraniti. Nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan. To je nešto s čime započinjem dan – otkrila je ona.

Iako je Marija u videu rekla kako je u nekim trenucima osjećala glad, ona je ipak uspjela da se do kraja drži plana nutricionistkinje, te izgubila 2.8 kilograma.

To je veliki uspjeh, naravno, možda je moglo i bolje, ali je svakako rezultat dobar. Nemojte se nadati da će svake sedmice biti ovako, jer u startu odmah dolazi do izbacivanja viška tekućine i toksina -poručila je Marija svojim gledateljima.

&

Izvor: nova.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti