Kelly Osbourne smršala skoro 40 kg i zablistala u crnoj haljini

Piše: Redakcija

Fanovi Kelly Osbourne (36) zapanjeni su njenom impresivnom transformacijom nakon gubitka skoro 40 kg. Rezultate putovanja kroz proces mršanja pokazala je na svom Instagram profilu nizom fotografija.

Zablistala je u uskoj crnoj haljini u kojoj izgleda bolje neko ikad! Stavljajući ruke na bokove do izražaja je došao njen izrazito tanak struk.

Njene objave su vrlo brzo skupile hiljade lajkova i komentara.

– Iz godine u godinu si sve ljepša i ljepša – glasio je jedan komentar, dok je u drugom pisalo, „Svakog dana sve krasnija, ako je to moguće!“

Zbog njene transformacije povela se rasprava na društvenim mrežama o tome da li se podvrgnula estetskim zahvatima. Nakon što je vidjela raspravu svojih fanova, kćerka Ozzyja Osburnea, jednog od najpoznatijih rokera svih vremena, odlučila je staviti tačku na špekulacije.

– Želim nešto jasno objasniti. Nisam lažljivica. Nikad nisam imala plastičnu operaciju. Barem ne još – kazala je i dala doznanja da će govoriti o estetskim zahvatima ukoliko ih bude imala.

Jedina stvar koju je do sada uradila, kazala je, je ubrizgavanje botoksa u čelo i punjenje donje usne.

Pjevačica se u prošlosti borila s alkoholizmom i viškom kilograma, o čemu je pisala u svojim memoarima, a priznala je da joj je bilo teško ići u teretanu među zgodne ljude onda kada je bila deblja.

Priredila: A.K.

Pročitajte još