Jelovnik Ane Nikolić: Pjevačica je pomoću ove dijete smršala čak 50 kilograma

Piše: Azra

Ana Nikolić, uspjela je da za veoma kratko vrijeme, prepolovi kilograme i smrša čak 50 kilograma.

Pjevačica je istakla da se strogo pridržavala određenog načina ishrane, kao i da joj je stroga disciplina pomogla da se oslobodi viška i vrati kilažu koju je imala na početku karijere.

– Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem 2 čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Poslije toga slijedi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo svježa salata ili pahuljice. Za vrijeme ručka jedem bijelo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (bijelo brašno), držim se unosa kalorija od 1000kcal do 1200kcal – rekla je Ana i dodala da ne jede slatko, ali ni meso, prenosi Stil.

– Slatkiša sam se odrekla skroz. Mesa, također, sem ribe. Ako mi baš padne šećer, onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe – ističe pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Jelovnik Ane Nikolić

DORUČAK:

2 jajeta na oko uz jedan paradajz

Jogurt sa pahuljicama i 1 voće

jabuka i šaka oraha

kajsija/trešnje sa jogurtom

RUČAK:

supa od brokolija

pržene paprike sa rižom

losos i špinat

pečurke sa lukom

zelena salata sa tunjevinom/škampima

zelje sa ribom

VEČERA:

jogurt

voće

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti