Jennifer Aniston iskreno progovorila o problemu s kojim se bori od 30-e

Piše: S.P.
Zvijezda ‘Prijatelja’ otkrila je kako desetljećima pati od problema sa spavanjem, a briga o nemogućnosti spavanja nerijetko joj stvara ogroman stres tokom noći

– Bojim se provesti još jednu noć brojeći pukotine na zidovima. Problem s nesanicom iskusila sam u 30-ima, ili čak ranije, no kad smo mlađi jednostavno ne primjećujemo posljedice nedostatka sna i osjećamo se nepobjedivima, otkrila je Aniston u razgovoru za časopis People.

– Jednostavno sam prihvatila problem s nesanicom, a onda odjednom počinjete shvaćati učinke nedostatka sna i kako utječe na vaš cjelokupan dan, funkcioniranje vašeg uma i fizički izgled, istaknula je priznavši da je u prošlosti znala i hodati u snu.

– Što sam se više brinula o tome, teže mi je bilo zaspati. Nekada sam znala i hodati u snu, a iz takvog stanja bi me trgnuli kućni alarmi. To je postalo nešto s čime sam se stvarno borila, izjavila je, a zbog svog problema naposlijetku je odlučila potražiti liječničku pomoć.

– Nekada je san bio posljednja stvar na mom popisu, ali se zbog toga ne možete u potpunosti pridržavati tri stupa zdravlja – a to su prehrana, vježbanje i spavanje. Ne možete vježbati i jesti ispravno ako se niste dobro naspavali, jer u tom slučaju tjelesni sat nikako ne funkcionira, mišljenja je zvijezda ‘Prijatelja’.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti