Amra Džeko objavila snimak zajedničkog treninga sa Edinom

Piše: M. K.

 

Naš fudbalski as Edin Džeko nakon kratkog odmora i opuštanja u svom Sarajevu vratio se u Rim, gdje ga je dočekala supruga Amra, manekenka koja je također sportski vrlo aktivna te sa pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli i videosnimke svojih treninga.

Ovoga puta sve fanove familije Džeko Amra je obradovala snimkom zajedničkog treninga sa Edinom. Kako je pojasnila na kratkom isječku na svom Instagram storiyu ovo su “ABS dani”, a kako je i očito slavni supružnici koncentrirali se se na vježbe trbušnjaka. Ne treba ni isticati koliko profesionalno izgleda svaki njihov pokret, a ono što je posebno simpatično jeste da Amra i Edin već od najmanjih nogu u sportske aktivnosti uključuju i dječicu pa tako dok oni vježbaju okolo trčkara i sin Dani.

 

Poznato je već koliko i sama Amra promovira važnost vježbanja i to redovno pokazuje na svom primjeru, ističući kako je to čini sretnom. Očigledno je da se nakon četvrtog porođaja s kćerkom Dalijom Amra vratila u odličnu formu, iako se, kako je nakon poroda u ekskluzivnom intervjuu za “Azru” izjavila da se tokom trudnoće udebljala 15 kilograma.

No, to je nije ni brinulo, a Amra je redovne treninge održavala čak i u trudnoći i nedugo nakon porođaja.

-Zbog moje visine kilogrami ne dolaze do izražaja, ali to me trenutno i ne brine. Nakon carskog reza šest do osam sedmica nije mi dozvoljeno trenirati, a i zbog dojenja nije mi prioritet da sada treniram – izjavila je Amra koja je Daliju rodila u septembru, a već u novembru smo je vidjeli na Instagram fotografiji s kojom se pohvalila da je uradila svoj prvi trening.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti